Waar deze steen en riem te kopen?

Sven Jacobs

Koop het online en krijg een geweldige korting. Ik zet altijd dezelfde aanbeveling aan mensen: koop het online, koop het via een winkel en je zult beter af zijn. Maar het is nog steeds niet de beste manier om een geweldige deal te krijgen, want je moet betalen voor de scheepvaart. Tegenwoordig veel mensen willen riemen online te kopen en ze zijn meestal op zoek naar online winkels. Als u rond zoekt op het internet vindt u een aantal goede websites . Veel van mijn vrienden uit de riem gemeenschap hebben een aantal mooie lijsten van goede online winkels en het is goed om dat te volgen. In deze post zal ik proberen om u een beetje informatie over de beste online winkels en een paar voorbeelden van goede riem winkels. Ik zal hier geen merknaamopslag vermelden omdat ik denk niet het een goed idee is om hen allen een artikel te geven. Sommige van mijn goede riemen en sommige slecht.

De beste riemen in het algemeen

Dit zijn mijn top drie riemen uit 2012. Ik wil niet een ranking te geven, maar ik geef je een lijst van mijn top 3. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Heuptas Heren Adidas Ik ben niet van plan om ze te vergelijken met elkaar, maar gewoon om u te laten zien dat deze riemen zijn echt echt goed. De meeste van hen ik zelf en niet te koop. Sommigen van hen zijn zelfs de moeite waard een beetje meer dan degene die ik lijst. Zie overigens een vergelijking van riem vergelijk. Ik wil niet dat je een goedkope koopt en er dan over klaagt. Dit is een lijst van de beste riemen. Ik zal alleen een paar die ik bezit, en ik zal niet degenen die ik niet zelf. Ik heb niet te geven een waardering, maar als ik dat doe zou dit goed zijn voor iedereen. Dit zijn mijn favorieten.

Beste riem voor een breed scala aan mensen

Als u op zoek bent naar iets specifieks, zou ik aanraden gaan voor iets uit de bovenstaande lijst. Ik hou bijvoorbeeld van de Zulu. Als je in mijn schoenen staat, denk ik dat de Oudin een betere optie zal zijn. Ze geven je niet alle functies zoals Zulu doet en ze zijn een beetje meer aan de dure kant van de dingen.

Ik zou gaan met de Zulu of Oudin voor een verscheidenheid aan mensen. De prijs zal waarschijnlijk variëren, en ik kan niet precies zeggen wat ze zullen worden aan het eind van de dag, maar ze zijn de enige riemen die ik zou kopen van deze twee websites.

Waar ik van hou

De Zulu is een riem die is ontworpen voor mensen die van yoga houden. Het is een traditionele riem die goed gaat met yoga broek, tank tops, en t-shirts, maar het heeft geen rek om het. Ik vind het helemaal niet rekbaar, en het is niet veel beter dan een gewone riem op dat.