Over Sven

Sven Jacobs

Op sociale media vind je dat ik veel details over riemen deel in de sportschool.

Ik ben ook de auteur van Sven's Strength Program, waarover u hier lezen. Voor een meer gedetailleerde beschrijving over mijn opleiding filosofie, wil ik praten over het belang van de opleiding met een "riem" aanpak. Ik hou niet van het gebruik van woorden als "training methode" of "compound" bij het beschrijven van riem opleiding, omdat ze kunnen leiden tot misvattingen en maken de opleiding meer van een "spel". In deze post wil ik riem opleiding te bespreken vanuit een meer neutraal oogpunt. Een van de beste trainingsmethoden die ik ben tegengekomen is de Scandinavische (old school) trainingsmethode, een combinatie van een riemtrainingsaanpak met een powerlifting-nadruk. Om de Noordse opleiding te begrijpen, is het essentieel om vertrouwd te zijn met de concepten van lichaamsmechanica en krachtproductie. De Noordse trainingsmethode is een van de meest veelzijdige opleidingsmethoden die beschikbaar zijn. Een klassiek voorbeeld van Nordic training is de Olympic Lifting Method of OLM.

Ik ben geboren in Amsterdam, maar toen ik zes was in Nederland woonde. Ik leerde Nederlands als jong kind, daarna studeerde ik het op de universiteit. Ik was een leraar voor de komende jaren en later werkte ik als een computer ingenieur. Ik heb een Master of Science in Computer Science en in de vroege dagen van mijn carrière, maakte ik een blog om mijn gedachten te delen.

Ik was erg trots toen ik hoorde dat ik in 2009 de Dutch Blog of the Year-wedstrijd won, en ik was erg blij toen het ook werd aangekondigd op The Next Web. Ik won meer dan 1000 lezers en lezers van over de hele wereld. Dat is veel aandacht! Ik was ook erg blij toen mijn blog werd gekenmerkt op The New York Times en op de BBC. En veel van die artikelen hebben me geld verdiend.

Waarom ik dit doe

Mijn passie gaat niet alleen over riemen, maar over riemen in het algemeen. Dus gesp op je schoenen en gesp op je riemen. Ik zou graag horen over uw ervaring met riemen. Welke riemen vind je leuk? Heb je een favoriet? Wat zijn de voor- en nadelen van riemen? Draag je regelmatig riemen? Bent u zich ervan bewust dat riemen zijn veranderd door de jaren heen? Zou je een riem hebben als je het maar aan iemand kon geven? Hou je van het idee van het dragen van een riem of niet? Bent u bezorgd over een riem vangen op iets of iets vangen op een riem? Voel je je ongemakkelijk bij een riem die eruit ziet als een riem? Is een riem een deel van jou of een aanhangsel dat je moet verzorgen? Is een riem belangrijk voor uw identiteit, uw gevoel van eigenwaarde of uw algehele gezondheid? Hoe kijk je tegen riemen aan? Wat zijn uw persoonlijke ervaringen met riemen? Zijn er riemen in je kast die je wilt opgeven? Wat zijn de beste riemen om te dragen voor comfort? Heeft u overwogen de aankoop van een riem online? Zo ja, welke? Wat doe je om je riemen te beschermen? Als je riemen draagt en je bent bang dat je riem ergens op bekneld raakt, hoe bescherm je dan je riem? Wat is een goede riem om te dragen? Wat zijn uw gedachten over riemen die niet passen?

Bedankt voor het lezen en voor al uw feedback.

Mijn motto is 'Belt to the teeth and you're in it'.

Ik draag al mijn hele leven riemen en heb er altijd al over willen schrijven. Dit is mijn eerste blog post over riemen en een kort overzicht.

Ik was al jaren op zoek naar een goede riem, maar kon geen goede vinden. Ik zocht al jaren voordat ik eindelijk de perfecte vond, de Belts van Riem Vergelijk 24. Ik bestelde een riem online in 2013 en zijn het dragen van het voor ongeveer twee jaar nu.

Dit is mijn favoriete riem. Naar mijn mening, het heeft een aantal van de beste ontwerpen en details die ik heb gezien in riemen van alle strepen. Ik kan deze riem bij al mijn gelegenheden dragen. Ik hou ook van dat het heel eenvoudig en modern. Naar mijn mening, het ziet er goed uit met zowat alles. Bijvoorbeeld, het kan worden gedragen door een zeer casual man met jeans en een T-shirt. Of een super casual meisje met een jurk shirt en jeans.

Mijn Ebook, dat "Hets belt, die zee boeken" heet, is vele malen gedownload. Als u geïnteresseerd bent in riemen, dan u het boek hier.

We hebben een groot aantal gebruikers op onze sociale netwerken en u ook de blog hier lezen. Onze sociale netwerken zijn Facebook, Google LinkedIn, Pinterest, Twitter en Instagram. Zoals u zien de blog is niet een nieuwsfeed en we geven geen commentaar op nieuwsberichten. De blog is een verzameling van links en we plaatsen regelmatig. Als je ons wilt volgen, schrijf je dan in en volg ons op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google LinkedIn of Google en ontvang je meldingen over onze bloginhoud. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik nu fulltime werk voor RingCentral, als Marketing Manager. In het verleden heb ik bij RingCentral gewerkt en op de IT- en Operations-afdelingen gewerkt.