Hoe noem je deze riem?

Sven Jacobs

Een riem. Wat moet ik met mijn riem?

Ik vind mezelf met behulp van de riem op verschillende manieren. Ten eerste is het een middel om een boek vast te houden met behulp van een magnetische houder. Dan leg ik het onder mijn shirt of de jas of, zoals ik het liever heb, onder mijn jas of broek. En als ik voor de laatste keer in de sportschool ben, leg ik het altijd onder het shirt van de persoon met wie ik ga trainen, voordat ik het huis verlaat.

Waarom heb je ervoor gekozen om een blog te schrijven over riem?

Ik ben gefascineerd door riemen. En niet alleen omdat ik zelf een Beltista ben (en ook omdat riemen naar mijn mening een manier zijn om je kleren bij elkaar te houden).

Ik had net een riem gekocht in de sportschool voor de eerste keer. De riem was voor het doel van het doen van een aantal oefeningen met een band op mijn rechterdij. In eerste instantie was ik niet erg blij mee - het was een beetje te kort. Nadat ik gewend aan de grootte van de riem, begon ik te merken dat het niet dezelfde soort spanning hebben als je een riem op je andere dij. In feite, wanneer de band is strak op de linker dij, het voelt meer als je eigen arm. Ik merkte een paar weken na dat het meer dan tijd was om de riem te upgraden. En dat is waarom ik begon deze blog. Het is duidelijk nuttiger dan Nike Trui Grijs. Ik heb geprobeerd om de perfecte riem te vinden en dit is wat ik kreeg. Ik kocht het bij een Duitse sportschool en ik ben nu hard werken om het te verbeteren. Dus je zult deze recensie waarschijnlijk interessant vinden. Als je vragen hebt, schiet me dan een e-mail. Ik ben hier om je te helpen.

Ik ben een zeer actieve loper geweest en ik weet niet waar deze riem vandaan kwam. Naar mijn mening is het een grote riem! Ik ben 5'5 en het past perfect op mijn schoenen en een beetje oversized. Het voelt helemaal niet strak of zwaar aan. Ik ren voor bijna 30km per dag, zodat de riem is nooit een probleem geweest. Ik hou ook van hoe het gemakkelijk is om in en uit te komen. In tegenstelling tot Jurk Trouwfeest, kan het merkbaar effectiever zijn. Ik heb gebruikt andere riemen bij verschillende gelegenheden in het verleden en nooit teleurgesteld. Ik denk dat het een ideale keuze voor iedereen die een goede afstand loper en houdt van een riem te dragen. Hier zijn de functies: 1. In tegenstelling tot riem vergelijk is het dus merkbaar nuttiger. Een lange breedte riem met 3/16" breed elastiek waarmee de drager gemakkelijk in de tailleband kan glijden. 2. Een gesp in het midden van de riem met een brede, dubbelzijdige gesp.