contacteer mij

Sven Jacobs

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt opnemen, u dit doen op ಠ_ಠ. Deze blog dient ook als mijn persoonlijke blog, waar ik deel mijn verhalen en foto's van mijn leven. Als je een verhaal hebt dat je wilt delen, doe dat dan of voel je vrij om je verhaal hier aan de blog toe te voegen. Als je van wat je ziet, abonneren op mijn blog en word een fan van deze blog, ik altijd graag horen van lezers en als je van mijn berichten, zou ik het waarderen als je een reactie zou achterlaten, zodat ik kan blijven maken van de blog beter en beter.

Ik ben ook de eigenaar van een paar andere websites, maar ze hebben geen berichten op hen op dit moment. En, natuurlijk, ik ben nog steeds bezig met deze website, maar voor nu ben ik behoorlijk druk met mijn leven. Als je geïnteresseerd bent in wat ik werk, voel je vrij om mijn profiel te lezen op deze blog.

Ik ben heel open, ik hoef niets persoonlijks uit te geven. Ik hoef alleen maar te weten of je bereid bent om te helpen of niet. Ik heb een aantal zeer sterke ideeën over hoe u bijdragen aan het project. Als je alleen vragen hebt over riemen en riemen, heb je misschien een goede kans om me hier te vinden. Als je mee wilt doen, moet je contact met mij opnemen in mijn e-mail of per bericht op de blog of Facebook.

U ook mijn persoonlijke website bezoeken om meer informatie te vinden over mij en mijn projecten.

Als u vragen of suggesties over de blog, u de antwoorden daar ook. Misschien vindt u een aantal interessante dingen en worden geïnspireerd om een nieuw project te starten door de blog. De blogs worden niet dagelijks bijgewerkt.

Opening Hours